Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем с кутия за въздушен филтър

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Проблем с кутия за въздушен филтър

Здравейте колеги,
    Ако някой може да ми даде инфо от къде (в Бургас) да си взема такава кутия, понеже моята е пукната и влизат какви ли не боклуци вътре,а по магазините и моргите тука не намирам. Става дума за 156-ца 2.4 жтд-136к.с. Имам и още едно питане пак за смяна на ангр. ремък, разбрах от търсачката че Радо сменя, но ме интересува дали има някои в Бс със пети от който сте доволни и ориентировъчни цени за работа и вастите. Мерси

за кутията пиши в раздел КУПУВА, там все някой може да има такава кутия за въздушен филтър и да ти го прати по куриер

Comment

Обади се на nikola nikolov -0899921302 ,той има доста неща за Алфа и са на прилични цени.
      Успех!
      Alfa 156 1,9 JTD - 02,2000г
      Avensis 2011 -2.0 D-4D

Comment

Първоначално публикувано от newuser Покажи съобщение
        Здравейте колеги,
        Ако някой може да ми даде инфо от къде (в Бургас) да си взема такава кутия, понеже моята е пукната и влизат какви ли не боклуци вътре,а по магазините и моргите тука не намирам. Става дума за 156-ца 2.4 жтд-136к.с. Имам и още едно питане пак за смяна на ангр. ремък, разбрах от търсачката че Радо сменя, но ме интересува дали има някои в Бс със пети от който сте доволни и ориентировъчни цени за работа и вастите. Мерси
        За JTD не ти трябват пети там няма вариатор.
        156 1,8 ТS 99
        Nissan Murano 2005

Comment

не очаквах толкова бързи отговори
          мерси! от няколко месеца съм я взел алфата и понеже ме бяха наплашили за тея пети при слагане на ремък не съм го сменил още.. не знаех че е важно само за бензина а за дизела няма проблеми.

Comment

има пинизи и при дизела
            добре е да се ходи на свестен сервиз който ще ти даде и гаранция
            Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

изчетах доста по темата и ме учудиха цените, защото в сервиза който обслужват италянски (кафеджиеф) в Бургас ми казаха около 500 лв. само за смяна на ангренажен ремък + труда. Бях готов да ги дам, но прочетах че един колега от бс ги е сменил за под 300лв. и разликата си е голяма. Само че не беше казал каде е този сервиз.... ако ми прочете поста дано даде координати някакви..

Comment

Разликите понякога идват от самите цени на частите зависи какви роли и ремъци ще купиш там не е добре да се правят компромиси защото компромиса струва скъпо после.
                Специално за Бургас няма смисъл да ходиш в оторизираните сервизи вземат много скъпо а нямат кадърни майстори, по добре отиди при някой който се е доказал може да питаш Радо може да отидеш и в сервиза на покойния Гошо-алфата там работят на сносни цени и си знаят работата.
                156 1,8 ТS 99
                Nissan Murano 2005

Comment

Радо в Поморие ли имаш предвид? Аз говорих с него но все не остава ред или той има много коли за правене или аз не мога да я оставя цял ден там.. за това ми се иска да е в Бургас. А този сервиз който спомена на Гошо-алфата каде се намира?

Comment

Здравейте колеги,
                    Пич, вземи си я свали и завари тая кутия, ни са заминамай с глупосто...излишни пари и нерви...

И моята приличаше на бомбандиран гълбарник, но със свестен майстор всичко се постига!

Успех
                    SNAKE 147 1.9 JTD Z-Edition '05 - THE RED TORPEDO
                    SNAKE 147 1.9 JTDm 8V '06 - Nero
                    SNAKE 159 1.9 JTDm 16V '06 - Rosso

Comment

изчетах доста по темата и ме учудиха цените, защото в сервиза който обслужват италянски (кафеджиеф) в Бургас ми казаха около 500 лв. само за смяна на ангренажен ремък + труда. Бях готов да ги дам, но прочетах че един колега от бс ги е сменил за под 300лв. и разликата си е голяма. Само че не беше казал каде е този сервиз.... ако ми прочете поста дано даде координати някакви..

аз също първо отидох при Кафеджиев като оторизиран сервиз, НО! като ми поискаха 750лв за ремъци ролки, масло и филтри и реших да проверя и другаде. места има много, за масло навсякъде ще ти сменят за 5 лв.
                      за ремъци препоръчвам сервиз Шампион и Яни, намира се в Меден Рудник, но разбират много от италиански коли...и си карат такива. части можеш да си вземеш навсякъде, Александър Кар са добри, намират се на Москва.
                      ако ти трябва нещо пиши, каквото съм научил от краткия ми опит ще помагам
                      Alfa Romeo 147 1.6 TS Distinctive

Comment

Мерси отново, като се освободя тея дни ще го намеря тоя сервиз Шампион, доста познати са си правили там италянките и явно наистина разбират. ако беше за 50-60 лева разлика нямаше да го мисля но... кафеджиеф последно се оплакваше, че не можел да намери свестни майстори а иначе дере кожата за нищо...

Comment

аз като ходих и ме посрещна един възрастен, но явно той е бил само на частитие. а после излезе един пишлигар, който до сега само MATCHBOX може да е разглобявал, а и тези цени....аз за толкова си смених всичко че и ГО и Автокаско си направих....

Кафеджиев...айде нема нужда!
                          Alfa Romeo 147 1.6 TS Distinctive

Comment

изобщо нямам намерение да се занимавам с него
                            за частите (имам предвид ремъка и ролките) от каде пазариш ти, че и там първо ходих в един магазин (представител някав се води на алфа и ланча) и ме уби с цена 550 лв. за комплекта..

Comment

Working...
                            X